18 Ağustos 2013 Pazar

Yastamonulu Poser İsmail Hoca


Temsili resim

Doğum tarihi henüz bilinmemekle beraber ilköğrenimi Kezbanlı İlköğretim Okulu'nda, orta öğrenimini ise St. Direction Lisesi'nde tamamladığı bilgilerine ulaşılmıştır.



Meslek hayatına JB hayranı olarak başlayan Yastamonulu İsmail, yaşamının her alanında gerçek bir JB hayranı olduğunu ispatlamış ve arkasındaki kezbanların da gazıyla Boylieberliğe terfi etmiştir. Erkekler tarafından dışlanmaya direnen ve kezbanların dikkatini çeken İsmail, geçtiğimiz Mart ayına tekabül eden hac ziyaretinde bulunmuş ve oradaki belieberlara amigoluk etmiştir. Gösterdiği çaba ve alın terinin karşılığında "Belieberlar" Cemaatini kurarak kendisini Hoca ilan etmiştir.

Çiçeği burnunda hoca Yastamonulu, düzenlediği JB dinletilerinde hayranlara poster, dergi vs. ikramlarda bulunarak Belieberlik üzerinden siyaset yapmış ve cemaatini artan ivmeli hızla katlamıştır. Genelde dinletilerinde müritlerini gerek sosyal medyada, gerek Glue Jean'daki posta köşesinde atayiz metalcilere karşı güçlü durulması, JB uğruna gerekirse Gigadeth, Metelika, Slaş gibi sanatçıların da dinlenmesi yolunda tembihleyen Hoca, bu vizyonla "Poser" damgasından kurtulacaklarına inanmaktadır.

Çok yönlülüğü ile bilinen hoca, bilim dünyasını şaşırtacak bir deneye imza atmıştır. Bir gence hem 1D, hem de Gigadeth dinleterek herkesin her tarzı beraber dinleyebileceğini, metalciliğin bir ayrıcalık ve marifet olmadığını öne sürmüştür. Prestij eşitliğine ramak kala atayiz metalcilerden bir itiraz gelmiştir. Deneyin "mainstream" bir grupla yapıldığı iddaası üzerine bir kereliğine Toksik Holosko dinleyen denek koşarak laboratuvardan uzaklaşmış, şifayı Zayn Mülki posterine dayamakta bulmuştur. Bu fiyaskonun ardından Hoca:

"Eğer JB, Disney Pop ve 1D dinlemek posırlık ise, ben en büyük Poser'ım!! 1! 1"

diyerek hem Directionerlar ve Disney tarikatları arası dostluğa işaret etmiş, hem de kızlı erkekli tüm belieberların beğenisini toplamıştır. Ancak bu durum atayiz metalciler ve rakçılar arasında büyük dalga konusu olmuştur. Hocanın adı atayizlerin de katkılarıyla "Poser Hoca" ya çıkmıştır. Günümüzde bağımsız şahıslarca bile adı bu şekilde anılmaktadır.

Hocanın eserleri: Prenseslerden Mektuplar(Derleme) / ÜTÜ Stadı Hac Günlüğü - JB Bana Bir Kere Bile Hi Demedi / Yolsuzluğa Doğru İlk Adım(Çeviri) / Ay Belibır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi onlar düşünsün.